Wat goed dat jij interesse hebt om donateur te worden van onze mooie watersport vereniging. WSV de Zuiderzee is ooit opgericht in het jaar 1964 door een kleine groep enthousiaste watersporters en inmiddels is de vereniging uitgegroeid en telt een groot ledental, heeft een grote jachthaven aan de dam, een jachthaven in het kanaal met een grote schuur voorzien van eigen lift mogelijkheden, een eigen winterstalling, een prachtige kantine, een eigen officiële opleiding, enz.

Dit alles is tot stand gekomen doordat de leden jarenlang de schouders er onder hebben gezet. Inzet is het sleutelwoord binnen elke vereniging.

De vereniging WSV de Zuiderzee wordt net als iedere andere vereniging bestiert door een bestuur met daaronder diverse commissies die de verschillende taken delegeert. De taken worden uitgevoerd door de leden en donateurs.

Je wordt dus eerst donateur en draait dan automatisch mee en wordt af en toe uitgenodigd mee te doen met hand en span diensten. Dit soort karweien noemen we zelfwerkzaamheid . Vrij logisch allemaal.

Het lidmaatschap staat altijd boven het donateurschap overigens.
Na getoonde inzet kan het donateurschap omgezet worden in een lidmaatschap.

Mocht je een ligplaats in één van de havens van WSV de Zuiderzee willen aanvragen wordt minstens van je verwacht dat je donateur bent. Ook hier geldt weer dat een lid meer aanspraak kan maken dan een donateur. Dit systeem zorgt ervoor dat inzet getoond moet worden en onze vereniging kan blijven voortbestaan.

Het aanmelden als donateur is eenvoudig via het aanmeldformulier onderop deze pagina. Op de eerstvolgende maandelijkse bestuursvergadering wordt je aanvraag behandelt en het antwoord ontvang je per mail.
Check dus af en toe je mail en vooral je spam!

Wees welkom en meld je nu aan.