Molenman 2023

Beste Watersporters,

Graag willen we jullie uitnodigen voor de laatste tocht op zaterdag 30 September. Het seizoen is al weer bijna aan het eind, wat we traditiegetrouw af willen sluiten in Enkhuizen. Inschrijving kan hier: https://forms.gle/aGEZcjL6tv7o6NK46 .

Langs deze weg willen we iedereen (zeil- en motorboten) uitnodigen om hier aan mee te doen. Wij hopen natuurlijk weer op heel veel belangstelling. In Enkhuizen willen we weer gezellig met z’n allen gaan eten. De start is om 09.00 uur, vanaf 8.00 kan men zich inschrijven op de dam.

De finish de de ingang van de haven in Enkhuizen. De boot kan hierna afgemeerd worden in de Compagnieshaven (gratis op de kop, anders even melden bij havenmeester). Om 13.00 uur willen we dan gezamenlijk gaan eten bij Chinees Rest. Lotus Westerstraat 95. Hier zal dan ook de prijsuitreiking gaan plaatsvinden. Wij hopen op veel deelname!

Tot zaterdag!

De wedstrijd commissie