Nacht van Enkhuizen 2023

Beste Zeilers,

In het weekend van vrijdag 21 en zaterdag 22 Juli staat de welbekende “Nacht van Enkhuizen” weer op het programma. Iedere keer is dit weer een hele leuke wedstrijd die naast het wedstrijdelement ook altijd heel gezellig is. Langs deze weg willen we jullie weer allemaal uitnodigen om hier aan deel te nemen.

nacht van Enkhuizen

 De start is om 17:30 uur vanuit Urk, waarbij beide klassen tegelijk zullen gaan starten. Voorafgaand zal om 17.25 uur het 5 minuten signaal worden gegeven vanuit de jachthaven. De finish is de ingang van de haven van Enkhuizen. We zijn weer welkom in de Compagnieshaven van Enkhuizen.

Na de wedstrijd staat er voor degenen die hiervan gebruik willen maken een Menu klaar bij Brouwerij de Werf, Paktuinen 6, 1601 GD Enkhuizen. De kosten hiervan zijn 25 euro p.p. (inclusief 2 drankjes). De uitslag van de wedstrijd en prijsuitreiking zal ook hier gaan plaatsvinden.

Er wordt gefinisht tot ongeveer 20:30 uur dus zorg dat je voor die tijd binnen bent. Haal je dit niet zet dan de motor aan. Om ongeveer 21:00 uur gaan we beginnen met eten. Wij hopen weer op veel deelname.

We nodigen alle leden van de vereniging uit om mee te gaan. Ook degenen en die een motorboot hebben worden uitgenodigd om gezellig mee te gaan naar Enkhuizen. Ieder schip dient afzonderlijk het havengeld te voldoen bij de havenmeester van de Compagnieshaven.

Opgave voor de Nacht van Enkhuizen kan via dit formulier: https://forms.gle/3iAUgwY9W2MVfox4A, graag uiterlijk Woensdagavond opgeven i.v.m. de reservering!

Tot vrijdag!

De Wedstrijdcommissie