Openingstocht Seizoen 2022

Beste Leden,

Op D.V. zaterdag 23 April organiseert de Feestcommissie samen met de Wedstrijdcommissie de openingstocht van het nieuwe watersport seizoen.

Voor de zeilboten wordt er een wedstrijd georganiseerd richting Trintelhaven. Motorboten en zeilboten die liever rustig aan doen kunnen er op eigen gelegenheid heenvaren. Daar aangekomen zal er om 13:00 uur een Rookton met zalm en broodjes klaar staan voor de inwendige mens. Verder regelen we een BBQ waar iedereen die dat wil nog wat vlees op kan bakken.

De kosten bedragen 5 Euro per persoon, graag per schip regelen. Eigen drinken meenemen. Deze tocht wordt georganiseerd voor de hele vereniging: Motorboten, toerzeilers, wedstrijdzeilers, autorijders…. 😉 Iedereen is welkom, dus geef je snel op via dit formulier (opgeven kan tot en met 11 April): https://forms.gle/MLjpALZzQzpjknLr5

Tot 23 April!

Groeten,

De Feest- en Wedstrijd-Commissie.