Zeilwedstrijden 2021

Beste Zeilers,

Het lijkt er niet op dat we op korte termijn een zeilersavond kunnen organiseren. Voor het seizoen van 2021 zijn er momenteel twee zaken die niet kunnen wachten:

  1.  We hebben het verzoek van het bestuur gekregen om de wedstrijden te verplaatsen van de donderdagavond naar de dinsdagavond. Dit omdat donderdagavond een populaire vergaderavond is voor kerkenraden en politiek. Voorheen probeerden we de wedstrijden hier zoveel mogelijk omheen te plannen maar dat lukte niet altijd. Met de verschuiving naar de dinsdagavond verwachten we dat het voor meer mensen mogelijk wordt om deel te nemen aan de wedstrijden. Verder zijn we dan wat flexibeler in de planning.
  2. Er is door enkele leden een verzoek/plan ingediend bij de wedstrijdcommissie om over te stappen van het SW-handicap naar het ORC systeem, meer informatie in het volgende document: https://wsvdz.nl/wp/wp-content/uploads/2020/12/Overstap-SW-naar-ORC.pdf

Om een beeld te krijgen van het bovenstaande verzoeken wij jullie om de volgende poll in te vullen: https://forms.gle/oq1XbbxPxPjWMd3n7

Iedere boot die vorig jaar minimaal 1 wedstrijd heeft meegezeild heeft 1 stem. Denk dus even goed na en overleg met je bemanning voordat je de poll invult!

Verder zullen we als de uitslag van punt 1 bekend is, dit nog afstemmen met onze starters/finishers voordat we een wedstrijdkalender gaan maken.

Gelieve voor zaterdag 9 januari reageren!

Alvast bedankt en we hopen op een mooi seizoen in 2021!

De wedstrijdcommissie