Open Boten Wedstrijd en BBQ

Beste Watersporters, Zaterdag 21 September staat de open boten wedstrijd weer op het programma! De kans om eindelijk eens te laten zien wie er echt kan zeilen! We hopen dit keer af te reizen naar het Snekermeer (Zie Sail-a-way Sneek) Waar een wedstrijdbaan  zal worden uitgelegd.

We vertrekken om 9:00 vanaf Urk (parkeerterrein jachthaven) en hopen daar rond 11:00 onze eerste wedstrijd te gaan varen. Er zullen deze dag 4 a 5 wedstrijden worden gevaren. Aangezien het wedstrijdgebied een stukje van de haven ligt zullen de wedstrijden elkaar opvolgen.  De start van de volgende wedstrijd zal iedere keer ongeveer een kwartier na de finish van de laatste boot plaatsvinden. Tussendoor gaan we nog een keer terug naar de haven om te eten en van boten te wisselen (meer informatie volgt). Rond 16:00 hopen we weer terug the reizen naar Urk.

Om 18:00 gaat onze feestcommissie in de botenloods een gezellige BBQ organiseren in waarbij iedereen (alle leden, zeilers en niet-zeilers) natuurlijk van harte welkom is! Tijdens deze avond zal ook de prijsuitreiking plaatsvinden.

Dit gebeuren mag u natuurlijk niet missen! Geef u daarom snel op middels dit Formulier De kosten voor dit evenement bedragen 50 Euro per boot en 12.50 Euro voor de BBQ.

Graag vooraf afrekenenen (cash of overmaken) bij Gerrit Visser of Pieter de Boer (graag voor  14 September ivm bestellen van vlees en vastleggen/betalen boten).

De wedstrijdcommissie verzoekt u allen vriendelijk om u zo snel mogelijk op te geven, dit in verband met het reserveren van de boten (er zijn er niet onbeperkt beschikbaar, dus bij te weinig boten geldt: “wie het eerst komt, wie het eerst maalt”) en het regelen van de BBQ. Tot 21 September!

Groeten, De Feestcommissie en de Wedstrijdcommissie