Uitnodiging wedstrijd Zaterdag 20 Mei

Goedenavond  Zeilers,

A.s. Zaterdag 20 Mei kunnen we weer los! Dan staat er namelijk een dubbele wedstrijd op het programma. We gaan twee korte wedstrijdjes zeilen waarmee elk maximaal vijf punten valt te verdienen voor het eindklassement. Tussen de wedstrijden door wordt er voor koffie met koek gezorgd.

De wedstrijdcommissie heeft zich in de weersvoorspellingen verdiept en heeft de volgende twee routes bedacht. (NB. Mocht de aangegeven windrichting wijzigen dan kunnen deze routes ook eventueel nog gewijzigd worden).

Route 1: Start 10:00

Route 2: (Start afhankelijk van hoe snel de eerste route uitgezeild is (wordt op de dam bekend gemaakt)

Wij hopen op mooi weer en natuurlijk weer een heleboel deelname!

Tot zaterdag!

De Wedstrijdcommissie

 

 

 

 

 

 

 

Route 2: Star