Uitnodiging Wedstrijden

Beste Watersporters,

De boten liggen weer in het water, zijn opgetuigd en  helemaal klaar voor het nieuwe wedstrijdseizoen.

Hierbij willen we jullie graag uitnodigen voor de eerste donderdagavondwedstrijd op 20 April a.s. We hopen op een spannende en gezellige donderdagavondcompetitie en natuurlijk heel veel deelname! Als wedstrijdcommissie hebben we er in ieder geval veel zin in en wij verwachten u als deelnemers natuurlijk ook!  Laten we er met zn allen weer een topseizoen van maken! Klasse 2 kan los om 19:00 en Klasse 1 om 19:15.

Verder nodigen we jullie ook uit voor de openingswedstrijd op zaterdag 22 April. Niet alleen de zeilers maar ook de schippers van motorboten! We gaan namelijk naar Trintelhaven en willen daar als het weer het toelaat gezellig met z’n allen gaan bbq’en.  Hierbij zorgt elke boot voor zijn eigen bbq en eten. De prijsuitreiking en einduitslag zal tijdens de bbq plaatsvinden. Wij hopen op veel schepen en een gezellige grote groep! De start zal om 10:00 plaatsvinden en de te zeilen route zal verderop deze week bekend gemaakt worden (als we de windrichting en kracht iets beter weten 🙂 ).

Tot Donderdag en Zaterdag!

De wedstrijdcommissie,

Jacob van Urk    Cees Kapitein      Marten Ruiten         Gerrit Visser         Pieter de Boer

Ps.

  • Voor degenen die nog niet in onze whatsapp groep zitten, stuur even een berichtje naar 0628205320 zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen!
  • Stem voor/tijdens de wedstrijd je marifoon af op kanaal 6, hierop zal het start sein te horen zijn en zullen de mededelingen gedaan worden.