Nacht van Enkhuizen

DSC03314Hierbij willen we jullie graag uitnodigen om vrijdagavond 24 juni en zaterdag 25 juni deel te nemen aan de nacht van Enkhuizen. Voor velen is dat natuurlijk al een hele bekende, omdat wij dit al wat jaren doen en altijd heel gezellig is. Dit keer willen we er weer een leuke vrijdagavond en zaterdag van maken en hopen wij natuurlijk weer op heel veel deelname.

De heenweg naar Enkhuizen wordt een wedstrijd
Klasse 1 en 2 start om 17.30 uur.

Startlijn is tussen de groene boei en de vlaggenmast, finish is de ingang haven bij Enkhuizen (compagniehaven)waar iemand van ons aanwezig zal zijn, er wordt gefinisht tot 21.15 uur dus zorg dat je voor die tijd binnen bent haal je dit niet maak dan de motor aan om half tien begint de BB

Als ligplaats kunnen wij weer met z’n allen in de buyshaven terecht. Hier willen wij na de wedstrijd met z’n allen gaan barbecueën. Gezien de vorige keren in bv. trintelhaven heel goed is bevallen, willen we dit nu weer zo organiseren. Elke boot zorgt voor zijn eigen barbecue en eten. De algehele prijsuitreiking/uitslag  tijdens de barbecue plaatsvinden. De motorboten welke mee willen varen naar Enkhuizen worden ook langs deze weg uitgenodigd om gezellig mee te gaan en mee te doen. Hierdoor hopen wij op heel veel schepen en een gezellige grote groep. Vooraf aan de wedstrijd zal er uitleg worden gegeven op de dam, waar vanaf ook het startsein zal plaatsvinden, welke we nu ook willen laten schallen via kanaal 6, zodat ieder schip dit luid en duidelijk kan horen.

Wij hopen dat iedereen tijd kan vrij maken om deze vrijdagavond en zaterdag mee te gaan, zodat we er een leuk en gezellig geheel van kunnen maken.

Tot ziens,
Namens de nacht van enkhuizencommissie
WSV de Zuiderzee.

P.S.

Opgeven via [email protected] dit ivm de te reserveren ligplaatsen en eventuele andere opties