Openingswedstrijd

De openingswedstrijd (van a.s. Zaterdag 23 April) zal bestaan uitOpeningswedstrijd een kortebaan wedstrijd. Er zal een driehoek worden gezeild volgens bijgevoegde kaart. Om 10 uur start de eerste wedstrijd welke zal bestaan uit het zeilen van 2 x de driehoek met de klok mee!!! De driehoek is gecreëerd tussen de UK-9 en 2 uitgezette (tijdelijke) boeien / markeringen van de vereniging! De “normale”startlijn wordt gebruikt. Dus na de start eerst de UK 9 over BB ronden en daarna alles over SB. Finish is de “Zaterdag Finish” (rode lijn) Na de 1e wedstrijd is er koffie en koek op de dam, waarna we rond 14.00 de 2e wedstrijd gaan zeilen (Exacte starttijd zal op de dam kenbaar worden gemaakt)

De 2e wedstrijd is gelijk aan de 1e echter nu tegen de klok in! Startlijn als gebruikelijk (rode lijn). Finish is de “Zaterdag Finish” (rode lijn). Dus na de start alles over BB ronden en als laatste de UK 9 over SB.

Resultaten / tijden van beide wedstrijden worden bij elkaar opgeteld en tellen als 1 wedstrijd mee voor de einduitslag!!
Afhankelijk van o.a. het weer kunnen het aantal ronden nog worden gewijzigd!

Wie kan / wil helpen met het uitzetten van de boeien?

Let op! Wil je gebruik maken van de éénmalige betaling van het inschrijfgeld voor het hele seizoen € 50,= dan dient dit voor – of bij de eerste wedstrijd voldaan te worden.