Openingswedstrijd

De openingswedstrijd (van a.s. Zaterdag 25 April) zal bestaan uitOpeningswedstrijd een kortebaan wedstrijd. Er zal een driehoek worden gezeild volgens bijgevoegde kaart. Om 10 uur start de eerste wedstrijd welke zal bestaan uit het zeilen van 2 x de driehoek met de klok mee!!! De driehoek is gecreëerd tussen de UK-9 en 2 uitgezette(tijdelijke) boeien / markeringen van de vereniging! De startlijn is éénmalig UK-9 > Haaks op de dijk (groene lijn), Finish is de “Zaterdag Finish” (rode lijn) Na de 1e wedstrijd is er koffie en koek op de dam, waarna we rond 14.00 de 2e wedstrijd gaan zeilen (Exacte starttijd zal op de dam kenbaar worden gemaakt)

De 2e wedstrijd is gelijk aan de 1e echter nu tegen de klok in! Startlijn als gebruikelijk (rode lijn). Finish nu UK-9> Haaks op de dijk (groene lijn)!!!!

Resultaten van beide wedstrijden tellen mee voor de einduitslag!!