Nieuws van de wedstrijd commissie

Beste Zeilers,

De vakantie is weer om en we willen graag weer verder met onze competitiewedstrijden.
Volgende week donderdag 28 augustus willen we een donderdagavond inhaalwedstrijd organiseren.
Start klasse 2 om 18.45 uur en klasse 1 om 19.00 uur. Wij hopen weer op veel deelname.

Zaterdag 6 september is reeds de geplande sterwedstijd, start 10.00 uur.

Afgelopen tijd hebben velen gevraagd waarom de nacht van Enkhuizen niet is doorgegaan. We hebben met de wedstrijdcommissie overlegd en besloten deze toch alsnog door te laten gaan. Als datum is 12+13 september gekozen. Vrijdag 12 september om 17.30 uur is de start voor alle schepen. We zullen weer overnachten in de Buyshaven, waar je schip kan worden afgemeerd. De rijdende chinees zal weer worden gevraagd om hier aanwezig te zijn. Deze avond zal ook de prijsuitreiking plaatsvinden. Zaterdag kan een ieder zelf beslissen wanneer hij weer terug vaart. Opgave kan door te mailen naar [email protected] of dit mondeling door te geven aan Maarten Post.

Nog even op een rijtje

  • 28 augustus donderdagavondwedstrijd
  • 6 september zaterdag sterwedstrijd
  • 12+13 september vrijdagavond en zaterdag nacht van Enkhuizen

Wij hopen ook weer op uw komst

Namens de wedstrijdcommissie
WSV de Zuiderzee