Uitnodiging zeilersavond

DSC00350Beste Zeilers,

We willen jullie weer allemaal uitnodigen op de altijd gezellige zeilersavond, welke vrijdag 13 december zal plaatsvinden.

Het afgelopen seizoen is er weer van alles gebeurd en hebben we vele weersomstandigheden meegemaakt.

Deze hebben geleid tot spectaculaire, maar ook minder spectaculaire wedstrijden.

Alle boten staan weer ´´onger dak´´ en we willen als wedstrijdcommissie even een terugblik van het afgelopen seizoen.

Dit willen we doen tijdens een avond waar we jullie allemaal weer verwachten. Tijdens deze avond zal weer de zeiler van het jaar bekend worden, welke deze keer wel op een hele bijzondere wijze kenbaar zal worden gemaakt. Hiernaast natuurlijk de prijsuitreiking naar aanleiding van de resultaten van het afgelopen seizoen. Wie zijn de nummers 1, 2 en 3 geworden.

Het leek ons leuk om naast de zeiler van het jaar en de prijsuitreiking ook eens een terugblik te doen van de afgelopen jaren. De vereniging bestaat bijna 50 jaar, waardoor er heel veel foto/filmmateriaal van vroeger is. Even een kleine terugblik en een voorproefje van 50 jaar WSV de Zuiderzee. Wie herkent zichzelf nog van vroeger en zijn deze mensen nog steeds hetzelfde gebleven ?

Heeft u zelf nog leuk oude foto’s van de vereniging van vroeger, waarvan u zegt; deze moet iedereen even zien, stuur deze dan naar [email protected].

Al met al weer even een gezellige avond waar de laatste ontwikkelingen/nieuws vanuit de wedstrijdcommissie zal worden verteld.

Zeiler van het jaar bekend zal worden gemaakt, prijsuitreiking en alvast een kleine terugblik van 50 jaar WSV de Zuiderzee.

Natuurlijk zijn er die avond heerlijke hapjes en drankjes. Wij hopen in ieder geval ook weer op uw komst.

De locatie is: Schietvereniging het Vizier
Adres: Staartweg 24b, Urk

Tijd: Aanvang 19.30 uur

Namens de wedstrijdcommissie van
WSV de Zuiderzee