Beulakker wedstrijd 14 september

2011-09-03_10-31-59_179Voor zaterdag 14 september staat de jaarlijkse onderlinge wedstrijd op de Beulakker weer gepland. Omdat er maar 15 boten beschikbaar zijn zullen we misschien een beetje moeten schipperen met het aantal personen in een boot of met het aantal wedstrijden per team maar dat zien we wel (dit is afhankelijk van het aantal aanmeldingen).

Je kan een boot reserveren voor 2, 3 of 4 personen, maar je kan je ook alleen opgeven en dan zorgt de organisatie dat je wordt ingedeeld. Er zijn weer geweldige prijzen te winnen en aansluitend wilden we een barbecue organiseren in de botenschuur.

Gespreid over de dag wilden we 3 a 4 wedstrijden zeilen.

De eerste start om 09.30 uur.
9.00 uur zal uitleg plaatsvinden over de te varen wedstrijden

Locatie: de Ronduite (Beulakker)
Vertrektijd: 8.00 uur uit Urk vanaf parkeerplaats KNRM

Nogmaals, dit mag je niet missen. Ieder jaar is dit weer beregezellig.

Deze avond wilden we weer een gezellige barbecue organiseren met hier omheen leuke andere activiteiten. Natuurlijk mag u uw kinderen meenemen, want ook hieraan wordt gedacht. De gezellige avond begint om 18.00 uur in de winterberging.

Diverse mensen hebben zich al opgegeven, wees er dus snel bij, want er zijn maar 15 boten.

Kosten voor een boot bedragen Euro 50,- (deze kun je delen met je medezeilers). Kosten voor de barbecue incl. drinken bedraagt Euro 10,- p.p. (kinderen gratis).

Wij hopen dat veel mensen zich weer opgeven en dat het weer net zo gezellige dag en avond wordt als andere jaren. Degene welke willen deelnemen aan het zeilen of/en  barbecueën (voor zeilen of barbecueën apart opgeven) willen we vragen vooraf aan te melden en te betalen aan Maarten Post.

Opgeven via mail [email protected] of anders via tel nr 0653237646

Namens de Wedstrijdcommissie W.S.V. de Zuiderzee