Delta Lloyd 24 uurs zeil race 2013

wedstrijd_zeilenOok dit jaar hebben twee schepen van de vereniging mee gedaan met de Delta Lloyd 24 uurs zeilrace die ieder jaar georganiseerd wordt door de Nederlandse vereniging van Kustzeilers (NvvK).

De Intense van de familie Ruiten en de Flyer van Cornelis Woord hebben  mee gedaan met deze wedstrijd.

De Flyer eindigde als eerste in de klasse ORC 4 waar 22 schepen ingedeeld waren. Later werd bekend dat de flyer ook overall winnaar bleek te zijn van de algehele ORC klasse. Totaal werd 156,67 mijl afgelegd in 24 uur. De Flyer heeft haar prestatie van vorig jaar geprolongeerd. Klik op de link om de gezeilde route van de Flyer te downloaden. ZoVoer_Flyer_080_2013

De Intense voer mee in de wedstrijd tocht en heeft in totaal 167,16 mijl afgelegd in de beschikbare 24 uur. Klik op de link om de gezeilde route van de Intense te downloaden. ZoVoer_Intense_842_2013

Van beide schepen een heel goede prestatie en proficiat met de behaalde prestaties.