Nacht van Enkhuizen

Beste Zeilers,

Aankomend weekend vrijdag 28 en zaterdag 29 juni staat de welbekende nacht van Enkhuizen weer op het programma. Iedere keer is dit weer een hele leuke wedstrijd die naast het wedstrijdelement ook altijd heel gezellig is met z’n allen. Langs deze weg willen we jullie weer allemaal uitnodigen om hier aan deel te nemen.

De ervaring is dat iedereen altijd extra gasten meeneemt, wat natuurlijk nu ook weer wordt aanbevolen.

De start is om 18.00 uur vanuit Urk, waarbij beide klassen tegelijk zullen gaan starten. Voorafgaand zal om 17.55 uur het 5 minuten signaal worden gegeven vanuit de jachthaven. De finish is de ingang van de haven van Enkhuizen, waar bij het passeren van de finishlijn een toetersignaal zal klinken.

We zijn weer welkom in de Buyshaven van Enkhuizen, waar we ook weer gebruiken mogen maken van de kombuis. Hier komt ook weer de rijdende chinees bij ons langs om ons van een heerlijke maaltijd te voorzien. De uitslag van de wedstrijd en prijsuitreiking zal ook hier gaan plaatsvinden.

Wij hopen weer op veel deelname. We nodigen alle leden van de vereniging uit om mee te gaan. Ook degenen die een motorboot hebben worden ook uitgenodigd om gezellig mee te gaan naar Enkhuizen.

De kosten bedragen Euro 10,- pp.

Tot vrijdag

Namens de wedstrijdcomm WSV de Zuiderzee