“Ontmanteling Vogelboot” de laatste update

[mudslide:picasa,0,[email protected],5809646079857600497,20,288,right]De natuur hielp een handje mee. De storm van afgelopen zaterdag verlichte de werkzaamheden overduidelijk (zie foto’s). Kun je toch maar weer eens zien dat natuurkrachten tot veel in staat zijn. Om met vereende krachten middels een bijeengepakte wervelende windstoot de restanten op te lichten en zo maar resoluut neer te kwakken.

Uiteindelijk was het eenvoudig de zaak te minialiseren. Je kunt stellen dat de ‘vogelboot’ in velerlei opzicht tot nut is geweest voor iedereen van de zeilvereniging. Zoals jullie hebben kunnen lezen is er veel gepasseerd  Je kent ’t wel, uit stof naar stof.

Gelukkig is de einddatum gehaald en zijn er geen kosten meer aan verbonden. De trailer gaat naar een cursist.

Eind goed, al goed !

Klik hier om de laatste foto’s te bekijken.

Groeten Jaap B