“Ontmanteling Vogelboot” een update

[mudslide:picasa,0,[email protected],5809646079857600497,11,288,right]Het vordert gestaag.Er is weer een stuk vanaf gezaagd.Volstaat nog een keer zagen en dan is de boot ter ziele. Misschien kan ik nog het laatste gedeelte op de kar laten staan. We moeten er tenslotte zo lang als mogelijk van genieten.

1 December 2012 is de ‘deadline’. Anders kost het geld. Het is wel treurig. Ik heb er altijd leuk mee gezeild.

Vooral die tochtjes naar Trintelhaven. Een bekkien met appeltaart en dik slagroom bij Checkpoint Charlie. Bedenkelijk was dat de bodem van de vogelboot al niet meer in goede staat verkeerde. Had ook onderweg naar de kelder kunnen gaan. Net als toen ik voor het binnengaan van de haven me vastgreep aan een staglijn en weg was Japie. Dit waren eigenlijk al tekenen van verval. We zullen de restanten naar een goed einde dragen.

Groetjes Jaap. (Gerrit bedankt voor je memoriale verhandeling)

Er zijn weer een aantal foto’s toegevoegd aan het album. Klik hier.