UITNODIGING MOLENMAN

Beste Zeilers,

Het einde van de onderlinge competitie is al weer bijna in zicht. We hebben weer kunnen genieten van veel wedstrijden. Natuurlijk is het nog niet afgelopen en kunnen we nog genieten van een aantal wedstrijden.

Aanstaande donderdag avond 27 september de laatste avond wedstrijd en zaterdag 29 september de Molenman naar Enkhuizen of anders gezegd de Kroebrace.

De competitie is echt heel spannend zowel de donderdag als de zaterdag.

Ook de altijd leuke gezellige wedstrijd naar Enkhuizen is er een die je eigenlijk niet mag missen. Langs deze weg roepen we daarom iedereen weer op om mee te doen aan deze wedstrijd.

De start is om 9.00 uur.

In Enkhuizen willen we weer gezellig eten met elkaar, waar dan ook de prijsuitreiking zal gaan plaatsvinden. Een van de vorige keren hebben we de burgemeester van Enkuizen bereid gevonden om de prijzen uit te reiken. Ook dit keer proberen we er weer een gezellig en spannend geheel van maken.

Wie wil deelnemen kan zich aanmelden via de mail of bel naar Maarten Post 0653237646.

Belangrijk is even het aantal bemanningsleden door te geven i.v.m. opgave bij het restaurant.

Verdere informatie zal nog via de mail verstrekt worden.

Wij hopen weer op heel veel deelname. Natuurlijk mogen belangstellenden die geen eigen zeilboot hebben zich ook aanmelden en kunnen dan met een van de andere schepen mee.

Natuurlijk mag je ook met je motorschip, maar dit verplicht je wel om bij de finish te liggen en de binnenkomende schepen toeterend te ontvangen.

Tot zaterdag 29 september

Nog enige tijden;

Start: 9.00 uur

Eten: 13.00 uur

Namens de wedstrijdcomm.
WSV de ZUIDERZEE