Winterberging activiteiten

[mudslide:picasa,0,[email protected],5713095802726194993,12,200,right]Het nieuwe watersport seizoen nadert weer. De dagen beginnen weer te lengen en de temperaturen lopen langzaam weer omhoog. De werkzaamheden aan de boten bij en in de winterberging komen dan ook weer op gang. Vandaag was een prachtige dag en daar werd dan ook weer volop gebruik van gemaakt. Er was weer volop activiteit te bespeuren.

Klik hier om een aantal foto’s te bekijken. Op verzoek van de hijs commissie zijn er een aantal foto’s bij waar te zien is hoe een stempel niet uitgevoerd moet zijn. Bij het uit het water gaan vallen deze stempels naar binnen en moeten mensen met de handen de stempels in de goede positie houden. Dit is gevaarlijk en vertraagt onnodig de hijs werkzaamheden. Als u ze nu in de juiste positie vastzet dan staan ze goed voor de volgende keer als we uit het water gaan. Ook is er een foto te zien als voorbeeld hoe het opgelost kan worden.