Albert Woord en Fam. Ruiten winnaars tijdens de zeilersavond

Het was spannend tijdens de uitreiking van de prijzen van het afgelopen seizoen. Wie zou zeiler van het jaar geworden zijn, wie waren de nummer een, twee en drie over alle wedstrijden. Alle verschillende uitslagen waren verspreid over een gezellige avond voor alle leden van watersportvereniging de Zuiderzee.

Het was Evert van Urk welke verkleed als een middeleeuwse omroeper via een verhaal in dichtvorm zoals alleen hij maar kan, de zeiler van het jaar bekend maakte. Dit keer was het Cornelis Woord welke deze eer te beurt viel vanwege zijn prestaties dit seizoen met zijn boot de Flyer.

Na een film welke was samengesteld door Cees Bakker waar nagenoeg alle wedstrijden van afgelopen seizoen op waren te zien, was er de prijsuitreiking voor de beste zeilers van dit seizoen. Op de derde plaatsen in klasse een en twee waren dit Jan Post, Cees Bakker, Cees Kapitein en Truida de Heus.
De tweede plaatsen waren voor Cornelis Woord en Jan Korf Gerssen en de eerste plaatsen
waren voor de gebr. Ruiten en Albert Woord.

De prijzen waren verdeeld en de voorbereiding voor het nieuwe seizoen zijn al weer in volle gang. De zeilsport is echt in opkomst op Urk en trekt steeds meer zeilers en nieuwe boten.
Ook voor het komende seizoen belooft het met al deze nieuwe boten weer een spannende strijd te worden.

Klik op de foto voor een groter formaat.
Geert Snijder