Nacht van Enkhuizen

Hierbij willen we u weer uitnodigen om deel te nemen aan dealtijd gezellige en spraakmakende nacht van Enkhuizen vrijdag 17 juni aanstaande. Ook motorboten worden uitdrukkelijk uitgenodigd om aan dit evenement deel te nemen.

Het aantal deelnemers groeit met de wedstrijden, waardoor despanning ook groeit in het klassement.

Wie worden er dit jaar de winnaars en wie worden er winnaarsbij de nacht van Enkhuizen. De bedoeling is vrijdag om 18.00 uur te starten. De omstandigheden zien er tot dusver voor het volgendeweekend goed uit.

De opzet is net als vorig jaar, dat ieder schip weer zijneigen barbeque en vlees voor zijn bemanning meeneemt, welke we dan in Enkhuizen op het samenkomstterreinbij de Buyshaven willen nuttigen.

De laatste keer was dit toch een succes, waardoor we ditweer willen herhalen. De prijsuitreiking zal hier dan ook gaan plaatsvinden.

Hiernaast hebben we tijdens deze avond nog een verrassing,welke we nog geheim willen houden. Wij hopen weer op heel veel deelname van schepen enbemanningen.

Nodig gezellig iedereen uit op je schip en laten we er metzijn allen weer een leuke avond/nacht van maken.

Overdag kan men in het altijd leuke Enkhuizen terrecht.

De heenreis zal gelden als wedstrijd, waarna de terugreiszaterdag door een ieder zelf kan worden bepaald. De inschrijving kan op de dam vrijdag vanaf 17.00 uur, waar u dan een route en eventuele instructies ontvangt.

Let u op de veiligheid en reddingsvesten zoals de laatstewedstrijd nog eens extra vermeld.

We hopen er met z’n allen weer een gezellige wedstrijd entrip van te maken en natuurlijk op zo veel mogelijk deelnemers.

Vergeet u uw goede humeur niet mee te nemen, waardoor eengezellige avond is gewaarborgd.

Voor deze wedstrijd dient u zich wel aan te melden,waardoor de organisatie weet hoeveel deelnemers er meegaan i.v.m. bespreken haven en dergelijke.

Dit kan door te beantwoorden op deze mail of via [email protected]

Tot ziens,

Namens de wedstrijdcommissie
WSV de Zuiderzee