Gewijzigde betonning 2011

Op de nieuwe Hydrografische kaarten 2011 zijn behoorlijk veel wijzigingen doorgevoerd in dieptebeeld, betonning en havens. De betonning op IJsselmeer en Markermeer is behoorlijk gewijzigd. Ook de betonning rondom de Vormt bij Urk is gewijzigd. Voor degene die het nog niet opgemerkt hebben heb ik kaartjes bijgevoegd met de oude en de nieuwe situatie rondom Urk. Ook bij het Vrouwenzand en Enkhuizerzand zijn behoorlijke wijzigingen aangebracht. Zorg daarom dat u voor een goede navigatie en uw eigen veiligheid een nieuwe kaart aan boord heeft.

Kaartje boeien Urk oud     Kaartje boeien Urk nieuw 2011

Voor de liefhebbers, het lijkt er op dat de oude oorspronkelijke situatie weer terug is van enkele jaren terug met de lichtboeien UK 16 en UK 10.

De kaartjes zijn in pdf formaat die ook ingezoomed kunnen worden. Om de kaartjes te kunnen bekijken heeft u het programma Adobe Reader nodig.

Klik op de knop Get Adobe reader om het gratis programma te downloaden en te installeren.