“Varen doe je samen” update

Vlak voor de start van het seizoen is het weer tijd voor een korte update.

Boot Holland en de Hiswa Amsterdam Boat Show

Boot Holland in Leeuwarden had wederom de primeur. De geactualiseerde knooppuntenboekjes van Varen doe je samen! waren er dit jaar weer voor het eerst beschikbaar. De mensen op de stands van o.a. de provincie Friesland en het Watersportverbond hadden het er druk mee, waarvoor dank!

Begin maart had Varen doe je samen! een eigen stand bij de Hiswa Amsterdam Boat Show. Ook daar hebben ontzettend veel mensen hun boekje(s) vervangen voor de geactualiseerde exemplaren, en hebben vele nieuwe mensen kennis gemaakt met het nuttige materiaal.

Zoals bekend zijn de meeste verzamelmappen op. Veel mensen hebben al een map, maar het kan dus zijn dat u even een eigen map aan moet schaffen. Heel misschien worden later dit (voor)jaar nieuwe gemaakt, maar dat is erg onzeker.

Distributiepunten / watersportwinkels

De boekjes liggen – zo lang de voorraad strekt – ook weer bij circa 25 watersportwinkels verspreid door het land. Op www.varendoejesamen.nl staat een overzicht van de winkels. Het is natuurlijk leuk om alle boekjes (een complete set) mee te nemen, maar we hopen dat u alleen de boekjes meeneemt van het gebied/de gebieden waar u dit jaar gaat varen. Dit omdat de oplage beperkt is en niet iedereen overal vaart. Op die manier kunnen (nog) meer mensen gebruik maken van het nuttige materiaal.

Aanpassingen knooppuntenboekjes 2011

Door enkele oplettende watersporters zijn wij gewezen op enkele foutjes en onduidelijkheden in de boekjes. Deze zijn uiteraard meteen verwerkt in de webversies die op www.varendoejesamen.nl staan. Op de website zijn ook enkele pdf bestanden te downloaden zodat u de bewuste pagina’s bij kan werken. Het gaat om enkele knooppunten in de boekjes 1A Zuid-Holland en 6 Noordzeekust. Andere opmerkingen of suggesties kunt u aan ons doorgeven via [email protected]

Wijziging e-mailadres?

Regelmatig krijgen wij updates retour omdat een e-mailadres niet meer werkt. Als u een nieuw mailadres krijgt of als u zich wilt afmelden voor deze updates kunt u dat aan ons doorgeven via [email protected]

Met vriendelijke groet,

Hylke Steensma
Projectleider Varen doe je samen!