Uitnodiging Winteractiviteit

“VEILIGHEID AAN BOORD”

We zullen het er allemaal wel mee eens zijn dat veiligheid aan boord, niet alleen voor de visserlui maar ook voor de watersporters van groot belang is. De een zal daar wat zorgvuldiger mee omgaan dan de ander, maar zowel bij een zeilwedstrijd als een vakantietocht(je) kunnen er situaties ontstaan die je liever niet mee had willen maken. In zulke situaties kan het van levensbelang zijn dat je weet wat je wel of niet moet doen en dat je de nodige veiligheidsmiddelen binnen handbereik hebt.


Rein Snoek, medewerker van de Visserijcoöperatie Urk, is gaarne bereid om voorlichting, demonstratie en instructies te geven over allerlei veiligheidsmiddelen, zoals b.v. noodsignalen en andere reddingsmiddelen voor als de nood werkelijk aan de man/vrouw komt en het water tot aan de lippen kan stijgen. Iets wat we uiteraard nooit willen meemaken maar waar we wel rekening mee moeten houden.

Het belooft een leerzame en interessante avond te worden

Naast het educatieve gedeelte is er ook ruimte voor een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje.

Booteigenaren, leden, donateurs en belangstellenden zijn op woensdag 30 Maart van harte welkom op het Veiligheidscentrum van de VCU, Vliestroom 18, 8321 EG Urk.

Aanvang 19.30 uur.

P.s. Neem gerust ook uw partner, zeilmaat mee. Want juist in noodsituaties moet je op elkaar kunnen rekenen!

De winteractiviteiten commissie.