Nieuwe boot Gerrie en Corrie van Leeuwen

De vloot van schepen van de leden van WSV de Zuiderzee is de afgelopen periode behoorlijk in beweging. We hebben al een vernieuwing gemeld afgelopen winter van de boot van Co en Albert Wakker, daarna konden we een nieuw schip voor Piet en Jannie Romkes melden.

Nu kunnen we melden dat Corrie en Gerrie van Leeuwen een nieuwe boot hebben gekocht. Het is een Valkvlet met een lengte van 11,60 meter en 3,45 meter breed. Er staat een 125 pk DAF motor in. Een sterk en zwaar schip met voldoende pk’s om alle wateren veilig te kunnen bevaren. Een ideaal familie vakantie schip waar veel plezier mee beleeft kan worden. Het schip staat nu droog in een winterberging en gaat in April te water. Binnenkort dus ook in onze haven te verwachten.

[mudslide:picasa,0,[email protected],5572166454854162785]