Binnenkort knooppuntenboekjes weer beschikbaar

Heel veel watersporters zijn inmiddels bekend met de knooppuntenboekjes van het project Varen doe je samen! Afgelopen winter zijn de tien boekjes wederom geactualiseerd en momenteel worden ze gedrukt.

Tijdens Boot Holland (11 t/m 16 februari in Leeuwarden) zijn de boekjes gratis verkrijgbaar op de stand van de provincie Friesland. Ook op de stand van het Watersportverbond zullen de boekjes op te vragen zijn. Half februari liggen de boekjes ook bij diverse watersportwinkels verspreid over het land. Houd voor een overzicht de website www.varendoejesamen.nl goed in de gaten.

De knooppuntenboekjes zijn binnenkort ook als PDF-bestand van deze website te downloaden. Deze PDF-bestanden zijn trouwens ook prima (aan boord) te lezen op een Smartphone of iPad. Eventuele opmerkingen kunt u aan ons doorgeven via [email protected]

Het is natuurlijk leuk om een complete map aan boord te hebben, maar, gezien de beperkte oplage, hopen we dat iedereen alleen die boekjes meeneemt van de gebieden waar men dit jaar gaat varen. Op die manier kunnen (nog) meer mensen gebruik maken van de boekjes.

Meer informatie is verkrijgbaar bij Hedwich Kuipers van het Watersportverbond via [email protected], of via projectleider Hylke Steensma van de Stichting Recreatietoervaart Nederland (SRN) via [email protected].