Met extra korting naar de HISWA Amsterdam Boat Show

 

Leden van het Watersportverbond krijgen € 2,- korting op online kaarten voor HISWA 2011 en betalen  dus maar € 14,- voor een standaard toegangsbewijs en € 9,- voor een avondkaart (op donderdag en vrijdag). De beurs vind plaats van dinsdag 1 t/m zondag 6 maart.

Bij online aankoop van een toegangsbewijs kunt u bovendien voor maar € 7,50 een 2e-klas NS-dagretour kopen waarmee u vanaf elk NS-station in Nederland naar station Amsterdam RAI kunt reizen.

Kortingskaarten bestellen (link naar http://www.hiswarai.nl/nl/nl/2011/Pages/Korting-voor-leden.aspx)

Meer informatie over HISWA 2011 (www.hiswarai.nl)

LET OP: Leden krijgen alleen korting bij de online kaartverkoop. Aan de kassa bij Amsterdam RAI betaalt u het standaard kassatarief van € 17,50!

Zeilt u graag? Of vaart u liever op een snelle sportboot? Misschien gaat u het liefst rustig door mooie binnenwateren in een sloep of motorjacht. Wat u ook drijft, uw vaarseizoen begint op de HISWA. U vindt er duizenden nautische accessoires, tientallen watersportwinkels en alles voor het onderhoud van uw boot. Spijker uw kennis bij in het Zeiltheater of op het Doe-het-zelf plein, terwijl uw kinderen kennis maken met zeilen, waterskiën of zelfs golfsurfen in de Water Fun Zone. Met meer dan 500 boten is de HISWA Amsterdam Boat Show is de grootste en meest complete beurs van de Benelux.

Meer informatie (www.hiswarai.nl)