Oproep tot samenwerken – Zelfwerkzaamheid – Nieuwe Loods

Het begint steeds meer vorm aan te nemen, de verhuizing naar onze nieuwe accommodatie komt steeds dichter bij. Dit betekent ook dat er straks veel klussen zijn die we uiteraard gezamenlijk gaan oppakken. Hierbij kun je denken aan het inrichten van de nieuwe berging, indeling van het terrein, opruimen, genoeg timmerwerk etc etc.

Jullie begrijpen, dat zodra het januari is en wij op enig moment de sleutel ontvangen, er dus genoeg werk te verzetten is aldaar.

Dan nu onze dringende oproep! 

Zorg dat je beschikbaar bent en je boot werkzaamheden niet een excuus zijn om het aan een ander over te laten. Normaliter hebben we de hele winter de tijd te klussen aan onze boten maar nu komt dit stukje extra werk er wel bij dus HURRY UP!  Dit project kan alleen slagen als wij als vereniging samen de handen uit te mouwen steken.

Wij maken ons geen zorgen maar dit moet wel even gezegd. Hoe nu verder?…. De bouwcommissie zal hier en via de mail jullie op de hoogte houden.

Dus CHECK je mail en de site met regelmaat.

Met vriendelijke groet,

De Bouwcommissie

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *