Zaterdag 12 jan – Instuifmiddag

Hierbij de uitnodiging voor de instuifmiddag zaterdag 12 januari aanstaande.

De locatie is de botenloods ‘ut Booteus’
Aanvang is om 16u tot en met 18u.
Heb jij een broer of zus die ook op zeilen wil? Die mag  zich dan aanmelden.
Leeftijd van 11 – 15 jaar.
Ook degene door willen gaan met de zeilopleiding kunnen zich weer inschrijven.
Tevens is er ook diploma uitreiking voor degenen die afgelopen seizoen geslaagd zijn voor hun kielboot I of kielboot II.
Oud-cursisten zijn ook van harte welkom om langs te komen!
Tot ziens,
De Jeugdcommissie

Zeilersavond 12 Februari

Beste Watersporters,

Bij deze willen we jullie allemaal van harte uitnodigen voor de jaarlijkse zeilersavond. Deze zal plaatsvinden op Dinsdagavond 12 Februari 2019 (biddagweek) in de Botterschuur en start om 20:00. Tijdens deze avond zullen onder het genot van een hapje en een drankje de prijzen worden uitgereikt en zal de zeiler van het jaar bekend gemaakt worden.

Ook zullen we terugblikken op het afgelopen seizoen en ons plan voor komend seizoen presenteren. We hopen jullie daar dus allemaal te zien!

Opdat jullie niet zonder gehaktballen, frikandellen en “cola” komen te zitten; wordt u vriendelijk verzocht zich op te geven via deze link:

Afbeeldingsresultaat voor zeilersavond

Tot dan!

Groeten,

De Wedstrijdcommissie

Adres Botterschuur:

Oproep tot samenwerken – Zelfwerkzaamheid – Nieuwe Loods

Het begint steeds meer vorm aan te nemen, de verhuizing naar onze nieuwe accommodatie komt steeds dichter bij. Dit betekent ook dat er straks veel klussen zijn die we uiteraard gezamenlijk gaan oppakken. Hierbij kun je denken aan het inrichten van de nieuwe berging, indeling van het terrein, opruimen, genoeg timmerwerk etc etc.

Jullie begrijpen, dat zodra het januari is en wij op enig moment de sleutel ontvangen, er dus genoeg werk te verzetten is aldaar.

Dan nu onze dringende oproep! 

Zorg dat je beschikbaar bent en je boot werkzaamheden niet een excuus zijn om het aan een ander over te laten. Normaliter hebben we de hele winter de tijd te klussen aan onze boten maar nu komt dit stukje extra werk er wel bij dus HURRY UP!  Dit project kan alleen slagen als wij als vereniging samen de handen uit te mouwen steken.

Wij maken ons geen zorgen maar dit moet wel even gezegd. Hoe nu verder?…. De bouwcommissie zal hier en via de mail jullie op de hoogte houden.

Dus CHECK je mail en de site met regelmaat.

Met vriendelijke groet,

De Bouwcommissie

 

 

Bezichtiging nieuwe schuur WSV de Zuiderzee

Het bestuur nodigt haar leden uit tot het bezichtigen van de nieuwe schuur (ex yacht-charter Urk)

De datum hiervoor is Zaterdag 3 november van 11:00 tot 12:00

Een ieder is van harte welkom!

Met vriendelijke groet!

Bestuur WSVDZ

PS, kijk je niet vaak op de site en wil je toch alle belangrijke berichten ontvangen? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief. Je mist dan niks!

 

 

 

Masten en boten hijsen 2018

De masten en de boten staan weer in de winterstalling en van dit alles heeft Jan Ruizendaal een leuk aantal fotootjes gemaakt.

Via deze link kun je even nagenieten van de gedane arbeid.

Veel plezier!

 

Reminder Hijsvergadering 10 oct. Woensdag 2018

Reminder – Reminder – Reminder!

Noteer A.U.B deze data in je agenda!

– Hijsvergadering: Woensdag 10 oktober 2018 – 19:30 – Kantine “booteus”
– Masten van boten: Zaterdag 13 oktober 2018.
– Hijsen van de boten: Zaterdag 20 oktober 2018

Je aanwezigheid op de vergadering is een plicht aldus de statuten waarmee je akkoord bent gegaan. Zonder afmelding of aanwezigheid word je helaas niet gehesen.

Met vriendelijke groet,

De Schuurcommissie (2018)

Uitnodiging Molenman 2018

Beste Watersporters,

Graag willen we jullie uitnodigen voor de laatste zaterdagwedstrijd op 29 september.

Het seizoen is al weer bijna aan het eind, welke we voor de zaterdagen af willen sluiten in Enkhuizen. Langs deze weg willen we iedereen (zeil- en motorboten) uitnodigen om hier aan mee te doen.

Wij hopen natuurlijk weer op heel veel belangstelling. In Enkhuizen willen we weer gezellig met z’n allen gaan eten.

De start is om 09.00 uur, vanaf 8.00 kan men zich inschrijven op de dam. De finish is voor de ingang haven in Enkhuizen. De boot kan hierna afgemeerd worden in de Compagnieshaven.

Om 13.00 uur willen we dan gezamenlijk gaan eten bij Chinees Rest. Lotus Westerstraat 95. Hier zal dan ook de prijsuitreiking gaan plaatsvinden. Wij hopen op veel deelname!

Opgeven kan via dit Formulier

Tot volgende week zaterdag!

De wedstrijd commissie

Open Boten Wedstrijd en BBQ

Beste Watersporters,

Zaterdag 15 September staat de open boten wedstrijd weer op het programma! De kans om eindelijk eens te laten zien wie er echt kan zeilen!

We hopen dit keer af te reizen naar het Snekermeer (Zie Sail-a-way Sneek) Waar een wedstrijdbaan  zal worden uitgelegd. We vertrekken om 9:30 vanaf Urk (parkeerterrein jachthaven) en hopen daar rond 11:00 onze eerste wedstrijd te gaan varen.

Er zullen deze dag 4 a 5 wedstrijden worden gevaren. Aangezien het wedstrijdgebied een stukje vanaf de haven zal liggen (zie HIER voor meer informatie) zullen de wedstrijden elkaar opvolgen.  De start van de volgende wedstrijd zal iedere keer ongeveer een kwartier na de finish van de laatste boot plaatsvinden.

Rond 16:00 hopen we weer terug zullen reizen naar Urk.

Om 18:00 gaat onze feestcommissie in de botenloods een gezellige BBQ organiseren in waarbij iedereen (alle leden, zeilers en niet-zeilers) natuurlijk van harte welkom is! Tijdens deze avond zal ook de prijsuitreiking plaatsvinden.

Dit gebeuren mag u natuurlijk niet missen! Geef u daarom snel op middels dit Formulier

De kosten voor dit evenement bedragen 50 Euro per boot en 12.50 Euro voor de BBQ. Graag vooraf afrekenenen (cash of overmaken) bij Gerrit Visser of Pieter de Boer (graag voor  8 September ivm bestellen van vlees en vastleggen/betalen boten).

De wedstrijdcommissie verzoekt u allen vriendelijk om u zo snel mogelijk op te geven, dit in verband met het reserveren van de boten (er zijn er niet onbeperkt beschikbaar, dus bij te weinig boten geldt: “wie het eerst komt, wie het eerst maalt”) en het regelen van de BBQ.

Tot 15 September!

Groeten,

De Feestcommissie en de Wedstrijdcommissie

Inschrijving winterstalling 2018-2019

Beste watersporter,

Sinds vandaag is het mogelijk je in te schrijven voor de winterstalling 2018-2019. Onder het kopje ” Inschrijvingen ” in de menubalk vind je de pagina waar alle informatie staat.

Je kan ook rechtstreeks op deze link klikken om bij het formulier te komen.

Wacht niet te lang met je aanmelding, de sluitdatum is 30 september namelijk

Namens de schuurcommissie nog een fijne tijd op het water 😉